TTF Haberleri

5. Olağan Genel Kurulu ve 7. Olağan Mali Genel Kurul Delege Kura Çekimi Sonuç Listeleri

5. Olağan Genel Kurulu ve 7. Olağan Mali Genel Kurul Delege Kura Çekimi Sonuç Listeleri

Federasyonumuzun Kasım 2021’de Ankara’da yapılması planlanan 5. Olağan Genel Kurul ve 7. Olağan Mali Genel Kurulunda oy kullanacak delege sayımız 300’ü geçmesi nedeniyle Federasyonumuz Ana Statüsünün “Genel Kurul” başlıklı 7. Maddesinin 2. Fıkrasının “f”, “g”, “ğ” bentleri ile “h” bendinin 1., 2. ve 3. Alt bendine göre oy kullanacak delegelerin belirlenmesi amacı ile noter kurasının 01 Ekim 2021 tarihinde çekilmiş olup; buna göre çekilen noter kurasında isimleri çıkan kulüp delege listeleri aşağıya çıkartılmıştır.

Tebligat niteliği taşıyan noter kurasından çıkan kulüplerin listesi 01 Ekim 2021 tarihinde Federasyonumuz resmi internet sitesinde yayımlanmış olup;  Federasyonumuz Ana Statüsünün 21 maddesinin 3. Fıkrasına göre “…en geç beş gün içerisinde genel kurulda kendilerini temsil edecek delege listesini ve bilgilerini Federasyona bildirmek zorundadır.” denildiğinden delegenizi (kulüp üyesi olmak zorundadır.) belirlemek için almış olduğunuz kulüp yönetim kurulu kararı fotokopisinin ıslak imzalı onayı ile delegenizin nüfus cüzdan fotokopisinin en geç 06 Ekim 2021 tarihi mesai bitimine kadar Federasyonumuzda olacak şekilde kargo yolu ile göndermeleri gerekmektedir.

06 Ekim 2021 tarihi mesai bitiminden sonra gelecek evraklar işleme alınmayacak olup; postada oluşacak gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

Ayrıca 5. Olağan Genel Kurul ve 7. Olağan Mali Genel Kurulumuzun yapılacağı tarihi, yeri ve saati daha sonra internet sitemizde yayımlanacaktır.

Not: Kulübünüzün delegesi veya delegeleri için yönetim kurulunuzun kararı alındıktan sonra fotokopisini aslı gibidir kaşe, kulübün mührü ve yetkili kişinin adı, soyadı, imzası ile delegenizin nüfus cüzdan fotokopisi ve iletişim bilgilerini göndermeniz gerekmektedir.

1. Alt Bendine Göre Kulüp Listesi için tıklayınız.

2. Alt Bendine Göre Kulüp Listesi için tıklayınız.

3. Alt Bendine Göre Kulüp Listesi için tıklayınız.


“f” bendine göre noter kura çekiminden Azize TANRIKULU SERTÇELİK çıkmıştır.

“g” bendine göre noter kura çekiminden Mojtaba HABİBİ çıkmıştır.

“ğ” bendine  göre noter kura çekiminden Orhan SÜER çıkmıştır.


***Bu duyuru tebligat yerine geçerlidir.


Kamuoyuna önemle duyurulur.
Yiğit Taekwondo