Spor Haberleri

KULÜBÜMÜZÜ TÜM TEDBİRLERİ ALARAK AÇIYORUZ!

27 Mayıs’ta alınan normalleşme kararları doğrultusunda biz de kulübümüzü 3 MAYIS ÇARŞAMBA günü açıyoruz! Tabii ki birçok tedbirle beraber…

1 Hazirandan itibaren devam ettirdiğimiz yoğun dezenfeksiyon çabalarımız sonunda bitti. Aldığımız kararlar doğrultusunda sporcularımız kulübe girerken ateş ölçerler ile ateşlerine bakılıp alınacaktır. Maskesi olmayan ya da ateşi yüksek olan sporcularımızı kulübe almayacağız. Ayrıca bu süreç geçene kadar antrenmanlarımızı seyircisiz olarak yapacak ve dışarıdan misafir almayacağız. Kadrolarımızı mümkün olduğunca düşük sayılara bölerek kalabalık bir antrenman olmasını engelledik. Antrenmanlara gelecek sporcularımızı belirleyip 4 Gruba böldük. Antrenmanlarımız 1’er saat olacak ve 2 grubun antrenman saatleri arasında yarım saat bir süre olacak . Bu yarım saatlik süreçte ise kulübümüz dezenfeksiyonlar ile dezenfekte edilecek ve havalandırılacaktır.

Kafalara takılan bir diğer soru ise antrenman saatlerinin ne zaman olacağı ve sokağa çıkma yasağı olan 18 yaşının altındaki sporcularımızın nasıl antrenman yapacağıydı. Bunun için ise ders saatlerimizi 18 yaş altı sporcularımızın sokağa çıkma serbestliği olduğu çarşamba ve cuma günlerine saat 14:00 ile 20:00 saatleri arasına boşluklu olarak ayarladık. Yeni Ders Saatlerini Sitemizin üst kısmında yer alan DERS SAATLERİ kısmından öğrenebilirsiniz.

Salonumuzda yaptığımız çalışmaları ve Salonumuzun son halini ekte bulunan videolardan izleyebilirsiniz. Tekrar görüşünceye dek hepinize sağlıklı ve sporlu günler dileriz. Allah’a emanet olun.

DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARIMIZ
KULÜBÜMÜZÜN SON HALİ

Yiğit Taekwondo