TTF Haberleri

1. Online Avrupa Açık Taekwondo Poomsae Şampiyonası

Avupa Taekwondo Birliği (WTE) tarafından 1. Online Avrupa Açık Taekwondo Poomsae Şampiyonası 04-10 Mayıs 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle sportif faaliyetler askıya alınırken WTE, online olarak düzenleyeceği şampiyonayla spor heyecanını devam ettirecek. Sporcular şampiyonaya çektikleri videolarla katılacak ve bu videolar normal şampiyona formatında WTE’nin uluslararası hakemleri tarafından puanlanacak.

Şampiyona 2014 ve üzeri doğumlu tüm sporcuların katılımına açık olarak yapılacaktır. Şampiyonaya katılan sporcular Milli Takımımızı temsil etmiş sayılmayacak olup; milli sporcu belgesi alamayacaklardır.

Şampiyona kayıtları worldtkd.simplycompete.com adresi üzerinden yapılacak olup son kayıt tarihi 25 Nisan 2020’dir.

Şampiyonaya kayıt yapabilmek için sporcuların Uluslararası WT Lisansının bulunması zorunludur. (WT Lisansı olmayanlar ya da Ulusal WT Lisansını Uluslararasına çevirmek isteyenler gerekli evrakları 22 Nisan 2020 tarihine kadar Federasyonumuza kargo yoluyla ulaştırmalıdır) 

WT Lisans işlemleriyle ilgili bilgi almak için http://www.turkiyetaekwondofed.gov.tr/haber.asp?ID=1892

Müsabakaya katılım ücreti 10,00 Euro olup WTE’nin hesabına en geç 26 Nisan 2020 tarihi itibariyle banka yoluyla gönderilecektir.

Hesap adı: World Taekwondo Europe
Banka adı: Sparkasse ALK
IBAN: DE32 4625 1630 0000 0632 71
BIC/SWIFT: WELADED1ALK
Banka adresi: Kölner Str. 10, 57439 Attendorn, Germany

Ödeme açıklaması: İsim Soyisim ve WT Lisans Numarası (örnek:Vasif Akdeniz TUR-10000)

Ödeme yapıldıktan sonra dekont örneğinin info@worldtaekwondoeurope.org adresine gönderilmesi zorunludur.

Müsabaka talimatları, kategorileri, günleri, müsabaka kıyafeti, yayın yeri, video  çekimi ve yükleme gibi bilgilere ekteki müsabaka reglamanının Türkçe’ye çevrilmiş örneğinden ulaşabilirsiniz.

* Türkçe reglaman için tıklayınız.

Yiğit Taekwondo