TTF Haberleri

Önemli Duyuru – Uluslararası Para-Taekwondo Antrenörlük Kursu

Önemli Duyuru – Uluslararası Para-Taekwondo Antrenörlük Kursu

Dünya Taekwondo (WT) tarafından Uluslararası Para Taekwondo Antrenörlük kursu simply compete üzerinden online olarak düzenli aralıklarla yapılmaktadır.

Önümüzde tarihlerde açılacak kursların online kayıtları devam etmektedir. 2021 yılı Ocak ayından başlayarak 2 yıl geçerli olacak ve Wt’nin düzenlediği G1 ve G2 müsabakalarına Para Taekwondo sporcusunun arkasına çıkabilmek için bu kurslara katılıp başarılı olma zorunluluğu bulunmaktadır. Bu sertifikası olmayan antrenörler için WT tarafından cezai işlem kaldırıldığından dolayı müsabakalara akreditasyon için online kayıt yaptıramayacaklardır.

Söz konusu kurslara katılmak isteyen antrenörler kendi imkanları ile https://worldtkd.simplycompete.com/courses adresinden WT numaraları ile kayıt yaptırıp kursa katılabilirler.

Önemle duyurulur.

NOT : 03-05 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılan Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası esnasında Kyorugi dalında antrenörlük seminerine katılmış olan antrenörlerin sertifikaları pandemi nedeniyle 01 Ocak 2021 yılından itibaren 2 yıl geçerli olacaktır.
Yiğit Taekwondo