TTF Haberleri

Antrenör Gelişim Semineri

Antrenör Gelişim Semineri

28-29 Aralık 2020 tarihlerinde yapılan Antrenör Gelişim Seminerine E-devlet üzerinden başvurularını yapıp, seminere katılan ve 2021 yılı WT lisanslarını yaptırarak semineri onaylanan antrenörlerimizin isim listesi aşağıdaki linkte yer almaktadır.

Seminere Katılan ve 2021 yılı WT Lisanslarını Yaptırarak Semineri Onaylanan Antrenörlerimizin İsim Listesi için tıklayınız.

Seminere katılan ve 2021 yılı WT lisanslarını yaptırarak semineri onaylanan antrenörlerimiz BURAYA TIKLAYARAK isimlerine özel Online Başarı Sertifikalarını oluşturabilirler.

Söz konusu seminere, E-devlet üzerinden başvurularını yapıp, online seminere katılım sağlayan fakat; 2021 yılı WT Lisansı yapılmadığı için semineri onaylanmayan antrenörlerimizin isim listesi aşağıdaki linkte yer almaktadır. ( WT lisanlarını çıkarmaları halinde vizeleri yapılacaktır. )

Seminere katılan fakat; 2021 yılı WT Lisansı yapılmadığı için semineri onaylanmayan antrenörlerimizin isim listesi için tıklayınız.

Söz konusu seminere, E-devlet üzerinden başvurusunu yapmış, fakat bir veya iki derse katıldığı için semineri onaylanmayan antrenörlerimizin isim listesi aşağıdaki linkte yer almaktadır. ( Talep etmeleri halinde 25 Ocak 2021 tarihinde yapılacak Telafi seminerine katılabilirler. )

Başvuru yapıp, seminerde bir veya iki derse katıldığı için semineri onaylanmayan antrenörlerimizin isim listesi

Söz konusu seminere E-devlet başvuru yaparak, üç ve üzeri sayıda derse katılım sağlamış fakat; yukarıdaki listelerde ismi olmayan antrenörlerimizin sicil sistemindeki dosyalarını kontrol ederek 21.01.2021 tarihine kadar Federasyonumuzun 0.312.310 88 16 numaralı telefonundan 114’ü tuşlayarak Federasyonumuzdan bilgi alabilirler.


ÖNEMLİ:

28-29 Aralık 2020 tarihleri arasında Online olarak düzenlenen Antrenör Gelişim Seminerine çeşitli nedenlerden dolayı katılımı sağlayamamış veya iki ve bir derse katılım sağladığı için semineri onaylanmamış olan antrenörlerimiz için 25.01.2021 tarihinde ONLİNE telafi semineri düzenlenecektir.

Telafi Seminerine katılım için;

E-devlet üzerinden başvuru yapılması zorunludur. E-devlet üzerinden başvuru yapmayan antrenörlerimiz seminere katılamayacaktır.

** E-devlet başvurusu ile ilgili sunum için tıklayınız.

2021 YILI TELAFİ ANTRENÖR GELİŞİM SEMİNERİ İÇİN İSTENEN BELGELER

– Seminer Formu ( Seminer Formu için tıklayınız. )

– Seminer Ücreti Dekontu ( Seminer Ücreti 200,00 TL )

* E-Devlet üzerinden ön kayıt yapıldıktan sonra sistem otomatik olarak mail adresine referans numarası gönderecektir. Para yatırma işlemi Garanti Bankası şubelerinden referans numarası veya T.C. Kimlik No’su ile yapılacak olup; Banka Personeline “Spor Federasyonları Ödemesi” olduğunu belirterek, sadece T.C. Kimlik Numarası veya Referans numarasıyla kurs ödemesi yapılacaktır.

Aksi takdirde ödeme geçerli olmayacaktır.

Garanti Bankası Ödeme İşlemi ile ilgili detaylı anlatıma ulaşmak için tıklayınız.

WT Lisans Dekontu ( Federasyonumuzun TR52 0006 2000 7110 0009 0853 24 – Avro (EUR) nolu iban hesabına yatırılacaktır. )

E-Devlet üzerinden başvuru yapan kursiyerler istenilen tüm belgeleri Federasyonumuza en geç 21 Ocak 2021 tarihi mesai bitimine kadar sicil@taekwondo.org.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir.

Ayrıca; Telafi Antrenör Gelişim Seminerine katılacak olan Antrenörlerimizin WT Lisansını yaptırarak seminere katılmaları zorunludur. 2021 yılı WT Lisansı yapılmayan antrenörlerimizin semineri işlenmeyecektir.
Yiğit Taekwondo